Truth


Te urmaresc de mult.Adevarul e ca nu stiu ce inseamna mult pentru tine, dar am decis ca e momentul sa ma dezbrac in fata ta de subtilitatile sarmante care nu te vor determina niciodata sa vii singura la mine. N-are sens sa-ti spun cate zile am mers la cativa pasi in urma ta adulmecandu-ti ca un bezmetec mirosul.Sa nu razi, dar asta-mi place cel mai mult la tine! Ai atatea alte lucruri pentru care te vor toti, dar mie imi place cum mirosi crud a nerv si pasiune.Poate sunt eu nebun, poate ca si tu m-ai observat si te-ai jucat mereu cu mine asteptand sa-mi pierd cumpatul si sa te izbesc de vreun zid incercand sa-mi domolesc disperarea cautand cu mainile un petec din trupul tau care sa vibreze doar la atingerea mea. Daca te-as fi avut mereu nu te-as mai fi dorit atat si n-as mai fi mers pe urmele tale pastrand secretul simturilor mele excitate de nepasarea ta. Nici macar nu esti cea mai frumoasa, dar porti mereu lucruri stridente care instiga orice simplu muritor sa-ti sfasie materialul putin prin care iti pot vedea pana si venele inguste, rasucite calm peste incheieturile albe.

Tu nu vezi ca mor si nu te pot atinge, ca saracesc mut de cate ori apari fugitiv in fata trupului meu intins ca un arc intre orgasm si inchipuire, nu simti in nari cum ma transform in fum asteptand, cersind un semn din partea ta? Nu te-am putut rani aparand brusc in fata ta si am redus fiecare traire doar ca s-o pot retrai cu tine in forma ei completa, nu am luat tot ce mi s-a oferit pentru ca in nimic nu te-am gasit si cand in sfarsit te-am zarit, desi erai la bratul altuia,t e-am dorit aproape insuportabil. Macar putin daca m-as putea apropia de tine sunt convins ca te-ar atrage ceva din imaginea asta de victima pe care o am cand nu mai stiu ce am de fapt, visez strangand din dinti ca te-ai indragosti de mine si mi te-ai oferi asa cum n-ai mai facut-o cu nimeni.Cu tine as face multe, sau ti-as face multe, nici eu nu stiu exact cum mi-as putea demonstra cat mai aproape de adevar obsesia incarnata in gandul meu de cand ai aparut, dar nu te pot avea. 

Stiu totul despre tine, ti-am citit fiecare sens descris de trupul tau.Iti place sa te astepte tot timpul cineva cand iesi, sa-ti sarute ambele maini in timp ce esti privita cu interes dintr-o pozitie usor aplecata in fata suprematiei tale, iti etalezi egoismul in vazul tuturor celor care niciodata nu pot avea tot ce ai tu si nu stii decat sa razi dezvaluind sunete din muzica unei orchestre care-ti tine loc de organe. Am ajuns sa te iubesc fara sa te fi gustat vreodata si ma infurie exceptia asta absurda care niciodata nu a mai facut reguli in viata mea, imi stimulez nevoia de tine cautandu-te zilnic acolo unde stiu ca te gasesc mereu, acolo unde faci lumea sa se invarta in jurul tau doar pentru ca-i privesti in ochi, le ingenunchiezi orgoliile la picioarele tale si doar pe unii ii saruti in asa fel incat sa te mai vrea esential si necontrolat, mereu. Ce-mi lipseste sa fiu perfect pentru tine, cum te-as putea cuceri, ce juraminte te-ar tine langa mine chiar si atunci cand din fericire te-ai transforma in marioneta slaba, indragostita de un simplu om?

No comments:

Post a Comment