Masina Inchiriata vs Masina Proprie pentru Deplasari in Strainatate


Probabil ca fiecare dintre dumneavoastra v-ati gandit la asta in momentul in care a trebuit sa plecati din tara, fie intr un concediu fie in interes de serviciu. Fiecare dintre cele doua variante pe care le aveti la dispozitie prezinta atat avantaje cat si dezavantaje dupa cum urmeaza: In ambele variante bagajele nu sunt o problema deoarece veti avea cu ce sa le transportati, poate in cazul inchirierii masinii doar, va trebui sa le mutati dintr-un loc in altul o data in plus fata de masina proprie in care le incarcati si le mai deascarcati abia la destinatia finala, sau la cazare. Acestea ar fi principalele avantaje si dezavantaje pe care trebuie sa le luati in calcul atunci cand faceti o deplasare in strainatate. In functie de timpul pe care il aveti la dispozitie si distanta ce trebuie parcursa pana la destinatie puteti alege varianta cea mai convenabila:

Masina proprie. Este comoda in primul rand, va simtit confortabil conducand o si va ofera pe drum posibilitatea de a va face singur programul cu plecare chiar din fata casei nu de la aeroport sau gara. Plecati cand doriti, faceti cate opriri doriti si va alegeti drumul pe care doriti sa mergeti (cel mai usor, cel cu peisaje frumoase sau cel mai rapid). Marele dezavantaj la masinii proprii la o asemenea deplasare este ca va trebui sa conduceti pe o distanta foarte lunga, fapt obositor si periculos de la un anumit punct daca se cumuleaza oboseala si nu faceti pauze destule pentru odihna. Pe langa acest aspect, daca ar trebui sa ajungeti rapid dintr-o tara in alta, cu siguranta nu veti reusi.

Masina inchiriata. Daca alegeti sa apelati la o firma de inchirieri auto la destinatie, va trebui sa o faceti din timp incat atunci cand ajungeti la aeroport sa va astepte deja acolo sau sa fie imediat disponibila. Este adevarat ca aveti parte de dezavantajul de a trebui sa va deplasati cu avionul sau trenul  pana la destinatia respectiva fapt ce implica diverse inconveniente si un orar fix, dar atunci cand ajungeti nu veti fi deloc obositi si veti fi apti de a conduce mai departe unde aveti nevoie. In plus o masina inchiriata vine cu toate asigurarile si taxele la zi pe cand masina dumneavoastra proprie s ar putea sa mai aiba inaite de plecare nevoie de cate ceva in ceea ce priveste taxele ceea ce ar insemna o cheltuiala in plus, pe langa benzina care va costa mult mai mult decat orice bilet de avion.

No comments:

Post a Comment