Pros & Cons for Art (4,5,6)


4. E o facultate la care te duci cu placere, chiar daca ai probabil de printat vreo 20 de gravuri. Te duci la atelier pentru ca stii ca faci ceva ce-ti place, iar lucru asta iti da energie, chiar daca ai stat toata noaptea in bar, apoi o parte de dimineata ai folosit-o sa faci o lucrare.

5. Fumoarul. Nu fumez, insa la fumoar se creeaza o comunitate student profesor mult mai puternica decat prin atelier. Si nu trebuie sa fumezi ca sa stai acolo, pentru ca fumoarul e mai mult un loc de discutat, tigara fiind doar un pretez. Cele mai interesante teorii le-am descoperit pe-acolo si cumva, toti studentii, indiferent de an sunt egali si isi impartasesc experienta.

6. Aparatura stas. Cel putin la noi la Iasi, la grafica avem o datare foarte buna (tablete imense Wacom, iMac-uri). La fel si cei la Foto-Video au niste "jucarii" pe care unii doar viseaza sa le detina si am observat ca incet, incet si celelate specializari incep sa-si doteze atelierele. Aparatele pot fi folosite de studenti oricand, si nu doar de cei de la specializarea cu pricina. Si daca nu ai chef sa lucrezi, poti sa dai un update la statusul de pe Facebook...

No comments:

Post a Comment