Pros & Cons for Art (7,8,9,10)


7. La arte suntem o mare familie si avem cele necesare unei familii: un pat la pictura, o cada si o masina de spalat la textile, un aragaz la sculptura, iar de mobilier face rost de la cei de la design (cineva trebuie sa le testeze prototipurile).

8. Faza cu "daca dai la arte nu ai niciun viitor" nu e tocmai reala. E adevarat ca nu cad banii din cer si necesita foarte mult timp sa creezi ceva, conteaza deasemenea de fiecare individ in parte cat de priuceput e sa-si promoveze arta, insa e cel mai vas domeniul in care poti activa, in special in ziua de azi cand artistul nu mai este doar pictor, doar sculptor. Artistul din ziua de azi stie de toate, e universal. Problema o constituie de fapt publicul.

9. Arta pentru mentalitatea unui om e ca si sapunul si apa pentru piele.

10. De ce sa dai pana la urma la arte?  Cred ca e mai bine sa studiezi ceva care sa-ti faca placere decat sa faci ceva care pare mai practic si apoi sa ajungi batran si sa traiesti cu regretul ca nu ai facut acel ceva (well, teoretic nu e valabil doar cu arta).

Imi dau seama ca motivele pro sunt cumva subiective, dar in general fiecare om isi are propriile argumente cand e vorba de luat o decizie. Deci nu mai insist pe asta si ma mut la lista neagra.

No comments:

Post a Comment